Jornada de rol i jocs de taula a l’Espai Jove Can Tauler

El Klub de Rol Organitzat Montcada prepara una vetllada lúdica aquest dissabte

En els jocs de rol, els jugadors avancen seguint les directrius del màster del joc
Krom

L’Espai Jove Can Tauler acollirà aquest dissabte una jornada de jocs rol i de taula cooperatius oberta al públic. Hi haurà dues sessions, una de matí. entre les 10 i les 14h, i l’altra de tarda, entre les 17 i les 21h. En cadascuna d’elles hi ha programada una partida de rol i un joc de taula cooperatiu. Des del Klub de Rol Organitzat Montcada (KROM), entitat organitzadora, fan una crida a la participació. Entre els assistents es farà un sorteig de dos jocs de taula.

Els membres de KROM actuaran com a directors de jocs –coneguts com a màsters en l’argot del rol– i s’ocuparan d’explicar les normes i controlar que en tot moment les persones que participin estiguin còmodes i gaudeixin de l’experiència. Les partides es jugaran a les sales de la segona planta de Can Tauler i hi haurà una taula reservada per la tenda de jocs de taula col·laboradora d’aquesta jornada, Jugalia Sabadell. La planta baixa es deixarà com a espai lliure per jugar a qualsevol joc de la ludoteca de KROM, o a qualsevol altre que es vulgui portar.

Taller de pintures

Durant les dues sessions hi haurà un taller de pintura, on es posarà a disposició del públic una sèrie de miniatures que es podran pintar seguint les tècniques que s’ensenyaran: ombres, embrut, profunditat, entre d’altres. El públic també pot portar les seves figures en miniatura per pintar-les.

Per a més informació sobre les activitats es pot consultar l’instagram de KROM.

Deixa un comentari