José Domínguez guanya les primàries de Podem Montcada per encapçalar la llista del partit

L’actual regidor de Círculo ha obtingut el 67% dels vots, seguit d’Oliver Hernández i Mar Sempere

José Domínguez, de Círculo, entrarà a l'Ajuntament en substitució de Sergi Martín
Círculo Montcada
José Domínguez, regidor de Círculo a l'Ajuntament, ha estat el més votat a les primàries de Podem Montcada

L’actual regidor de Círculo José Domínguez ha estat el més votat al procés de primàries fet per Podem Montcada per triar el cap de llista del partit a les properes municipals. L’edil ha obtingut 84 vots del 123 que s’han emès. A continuació, el més votats han estat el secretari general del partit, Oliver Hernández (29%), la també regidora de Círculo Mar Sempere (27%), Laura Quiñones (22%), Joel Jaimez (17%), Rubia Ali (10%), José Zapata (7%), Amelia Marín (4%) i Ignacio Ruiz (3%).

Domínguez, que es va presentar a les primàries com a independent, al marge de la llista encapçalada per Sempere, ha celebrat la seva victòria a través de les xarxes socials agraïnt el suport de la militància. “Estic molt emocionat i compto amb vosaltres per seguir la línia iniciada i revalidar l’Alcaldia amb les nostres aliades d’En Comú Podem”, ha dit.

Podem Montcada es presentarà a les eleccions municipals a través de la candidatura En Comú Podem Montcada, de la qual també formen part ICV i EUiA. El grup motor de la nova coalició està format per tres membres de cada partit i haurà d’escollir, com a mínim, els 11 primers llocs de la llista, incloent-hi l’alcadable també en el marc d’un procés de primàries.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari