La botiga de moda AmbHac guanya el primer premi de la Cambra de Comerç

Reyes del Palacio s’enduu el premi de votació popular, seguit de Trévol, la farmàcia Relat i Tot&més

La botiga de roba Ambhacmoda ha guanyat el primer premi local de 'L'Aparador' de Nadal. Enguany, la mecànica per triar del segon al cinquè premi ha estat diferent i ha estat la ciutadania la que ha tribat els establiments que més li han agradat mitjançant una votació a la pàgina de l'Ajuntament de Montcada i Reixac a Facebook que es va fer del 14 al 20 de desembre.
 
El comerç de moda Reyes de Palacio ha estat el més votat a la xarxa social. El tercer guardó ha estat per a la botiga de roba Trévol, el quart premi se l'ha emportat la farmàcia Relat i el cinquè reconeixement ha recaigut en la botiga d'articles de regal Tot&Més. Per participar-hi, la gent havia de fer 'M'agrada' sota la foto dels seus aparadors preferits. En aquesta edició han participat 15 establiments i el total de 'M'agrada' registrat ha arribat als 2.509. Els guardons locals els atorga l'Ajuntament.
 
'Enguany hem volgut incorporar la novetat en les votacions, pero implicar la ciutadania i dinamitzar el comerç, que és un dels sectors més afectats per la pandèmia', ha explicat el regidor de Comerç i Turisme, Salvador Serratosa, qui ha valorat molt positivament el funcionament del certamen i l'alta xifra de vots registrada. Serratosa ha visitat els cinc establiments locals guardonats i els ha lliurat el diploma acreditatiu del seu premi.
 
La Cambra de Comerç de Sabadell ha organitzat enguany la 51a edició del concurs 'L'Aparador' de Nadal. A causa de la pandèmia, el jurat del certamen no ha visitat els establiments participants i la tria s'ha fet mitjançant fotografies. En el cas de Montcada i Reixac, l'Ajuntament ha ofert a tots els establiments participants la possibilitat de fer-los les fotos, tasca que han dut a terme membres de l'Agrupació Fotogràfica de Montcada i Reixac (Afotmir). Aquestes imatges són les que es van enviar a la Cambra i les que es van publicar a Facebook del consistori.
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari