La campanya acabarà amb un acte unitari a favor del referèndum

Voluntaris expliquen en assemblea com es desenvoluparà la jornada

L'assemblea es va organitzar a través de les xarxes socials

Aquesta tarda, a les 20h, l’ANC i les forces del sí convoquen l'últim acte de campanya, davant del col·legi La Salle Montcada. L'acte inclourà parlaments sobre la situació política de Catalunya i informarà sobre el desenvolupament de la jornada electoral.

Precisament ahir a la tarda prop de 200 persones, convocades a través de les xarxes socials, es van concentrar a la plaça de l’Església per parlar sobre l’1-O. Malgrat que la Fiscalia ha ordenat que es precintin tots els centres, la consigna de la Generalitat continua sent que el referèndum es farà i així es va comentar durant la trobada ciutadana en què es va convidar tothom a sortir de casa d’hora i sense por per adreçar-se al col·legi on vota habitualment, excepte els electors del barri de la Font Pudenta, que han d’anar a l’Institut de la Ferreria. Segons es va transmetre als assistents, els espais s’obriran a les 8.30h per constituir les meses i a partir de les 9h, hi entraran els votants.

A l’assemblea també es va dir que s’eviti qualsevol tipus d’enfrontament i que no s’exhibeixin ni símbols partidistes, pancartes o banderes, ja que es tracta d’una jornada electoral. Així mateix, es va convidar els participants a donar suport a la convocatòria restant al voltant dels col·legis el major temps possible. Hem de respondre la por i la repressió amb una jornada modèlica en què, més enllà del referèndum, defensem els valors de la nostra societat”, va dir un dels voluntaris.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari