La campanya electoral a Montcada es desenvolupa sense incidències

El Consistori ha posat en marxa un dispositiu d’efectius personals i tècnics

La jornada electoral continua desenvolupant-se amb total normalitat. Un total de 23.795 ciutadans de Montcada i Reixac, estan cridats a les urnes, però el gruix central de votacions es donarà, com és habitual, a la tarda. A les 9 del matí han obert les seves portes els 12 col·legi electorals. Els punts de votació són l’Auditori Municipal, l’Espai Jove Can Tauler, el centre cívic de Can Cuiàs, els CEIP Turó, Reixac, Mitja Costa, Viver, Elvira Cuyàs, l’IES Montserrat Miró, l’IES La Ribera, el local de l’AV Font Pudenta i el Centre Cívic La Ribera, que s’estrena com a punt de votacions.

D’altra banda, el Consistori ha posat en marxa un dispositiu d’efectius personals i tècnics perquè les eleccions locals es desenvolupin amb tota normalitat. Cada centre té assignat un representant de l’administració, al llarg del dia ajudarà i assessorarà els membres de les meses, recollirà les dades de participació a les dues del migdia i a les sis de la tarda transmetrà els resultats a la central de recollida de dades de la Subdelegació del Govern. Durant tota la jornada, personal de l’Ajuntament atendrà els dubtes i els problemes que puguin tenir els ciutadans en relació al cens.

Qui també té un mica més de feina que un diumenge habitual és la Policia Local, que ha reforçat els seus efectius per garantir el bon funcionament de la jornada. En coordinació amb els Mossos d’Esquadra, els agents locals estan fixes a sis col·legis electorals, dels altres sis vetllen els Mossos d’Esquadra, amb un servei itinerant. A mes, avui les eleccions coincideixen amb la Volta Ciclista a Catalunya, que passa a les 12 per Mas Rampinyo, i també amb el Rocío, fet que ha provocat l’augment del dispostiu.

A més del seguiment que fa montcada ràdio de la jornada electoral, i també el web montcadaradio.com, el grup d’aficionats de Telemir, una televisió local per Internet, també recorren els diferents col·legis electorals. Les imatges es poden veure al web telemir.blip.tv.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari