La candidata del PPC diu que l’IBI es pot reduir un 20%

L’alcaldable estarà demà acompanyada de la presidenta provincial

La candidata del Partit Popular, Eva García, ha estat aquest matí al mercat de Can Sant Joan fent campanya. Ahir a la tarda l’alcaldable, acompanyada de la diputada i portaveu d’Economia popular al Parlament de Catalunya, Àngels Olano, va ratificar al barri de Can Cuiàs la promesa electoral d’eliminar i rebaixar impostos en cas d’arribar a l’Alcaldia.

García va dir que la taxa de recollida d’escombraries no s’hauria de cobrar a Montcada tenint en compte que durant 30 anys el municipi ha acollit una incineradora i ara acull un Ecoparc. La candidata tampoc no troba de rebut que els veïns hagin de pagar el recàrrec metropolità del transport perquè és un impost que es va crear al 1992 per cobrir un dèficit i no respon realment als serveis que reben els ciutadans. Finalment el PP creu que l’IBI es pot reduir a la localitat fins a un 20%.
García, va ser molt crítica amb els grups que formen part del govern municipal. Va dir que gasten molt en projectes faraònics que després s’han de pagar endeutant les arques públiques i pujant la pressió fiscal sobre els ciutadans. En el seu torn de paraula, Olano va explicar que els impostos han de respondre a l’essència per la qual s’han creat i no han de servir per pagar altres despeses. També va afegir que els montcadencs no haurien de pagar cap taxa de residus tenint en compte que al municipi hi ha una instal·lació supramunicipal com Ecoparc per la qual l’Ajuntament rep uns ingressos anuals. La diputada popular va cloure la seva xerrada sobre impostos afirmant que una bona gestió s’ha d’ajustar al pressupost i no passa per incrementar la pressió fiscal sobre els ciutadans. Demà la candidata del PP visitarà el mercat de Montcada acompanyada de la presidenta provincial del partit, Dolors Montserrat.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari