La candidata del PPC promet millores socials, econòmiques i sobre la regularització d’immigrants

L’alcaldable del PPC, Eva García, es va presentar oficialment el 31 de març amb un acte a la Casa de la Vila.

Millorar la neteja dels carrers, augmentar el nombre d’efectius policials i rebaixar o fins i tot eliminar impostos van ser algunes de les promeses que va formular l’actual portaveu del grup municipal del Partit Popular, Eva García, el 31 de març en la seva presentació com a candidata a l’Alcaldia les properes eleccions municipals. L’alcaldable del PPC va estar acompanyada pel president del Partit Popular a Catalunya, Josep Piqué, i per la presidenta provincial, Dolors Montserrat. La sala institucional de la Casa de la Vila es va omplir de gom a gom de militants i simpatitzants de la formació que van manifestar el seu suport incondicional a la cap de llista.

Dolors Montserrat, va parlar de l’etapa d’Eva García com a diputada al Parlament de Catalunya durant la legislatura presidida perPasqual Maragall. Monsterrat va lloar la tasca feta per Garcia recordant algunes de les iniciatives impulsades per l’exdiputada montcadenca en matèria social. Els elogis cap a la candidata dels populars a Montcada van continuar amb la intervenció del president del PPC, Josep Piqué, qui també va fer dures crítiques contra el govern tripartit de la Generalitat, a qui va acusar de no preocupar-se pels problemes que realment afecten la ciutadania i de devaluar la classe política.

En el seu torn de paraula, la cap de llista del PPC a les properes eleccions municipals, Eva García, va agrair extensament el suport rebut pel seu partit, tant en l’àmbit local, com comarcal i provincial. A continuació, la candidata va fer balanç dels quatre anys de mandat liderat pel PSC a la localitat i es va referir, en especial, al futur hospital comarcal que donarà servei a Montcada, Cerdanyola, Ripollet, Badia i Barberà. Segons Garcia, “el PPC el primer partit que va presentar una proposició al Parlament de Catalunya en aquest sentit i que el tripartit la va votar en contra, tot i que després el projecte s’ha tirat endavant”. A més de les qüestions sanitàries, altres temes que preocupen la candidata del PPC a Montcada són la neteja viària, l’elevada concentració d’immigrants en determinats barris i la seguretat ciutadana.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari