La Casa de la Mina acollirà el I Festival de jocs de rol i de taula Spring Quest

L’organitzen Krom i la Regidoria d’Infància i Joventut aquest dissabte a l’equipament del Parc de les Aigües

Socis de Krom, jugant a Can Tauler, espai habitual de les trobades

La Casa de la Mina acollirà el festival de jocs de rol i de taula Spring Quest, organitzat conjuntament per l’entitat Krom i la Regidoria d’Infància i Joventut. Des de les 10 i fins a les 14 h i de 16 a 20 h, s’han programat diferents activitats adreçades a totes les edats. “El que volem amb aquesta jornada és fer comunitat i difondre la cultura dels jocs de taula i de rol com una altra manera de divertir-se”, ha explicat la vicepresidenta de Krom, Míriam Caravaca.

Fins ara, tots els esdeve­niments organitzats per Krom s’han fet a Can Tauler, l’equipament on cada dijous, de 17 a 20 h, organitza partides. L’espai, però, és un xic reduït per al programa previst. És per això que l’Ajuntament ha cedit la Casa de la Mina per fer el festival. L’equipament disposa de sales petites on es jugaran partides de rol, mentre a la sala gran hi haurà una ludoteca amb més de 200 jocs i voluntaris disposats a ensenyar com es juga.

Una altra de les activitats previstes és un war game amb figures en miniatura, l’únic joc pel qual caldrà pagar per la inscripció –5 euros–, la resta serà gratuït. I també es farà una partida de Dungeons & Dragons dinamitzada per adolescents i adreçada a aquesta franja d’edat. És preferible que les persones que vagin al festival s’inscriguin prèviament a través del web que Krom ha creat per a l’ocasió, tot i que no és obligatori. També hi haurà la possibilitat d’inscriure’s el mateix dia de l’esdeveniment.

Suport d’empreses

L’organització ha obtingut el suport de diferents patrocinadors, especialment d’empreses del sector. “Gràcies a aquestes col·laboracions podrem sortejar premis i jocs entre els participants”, ha afegit la vicepresidenta de Krom, entitat que compta amb una seixantena d’associats. “Animem tothom a venir, tant si saben jugar com si no, serà l’oportunitat que puguin conèixer nous jocs explicats per gent experimentada”, manifesta Caravaca.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari