La ciutadania ja pot accedir a la Deixalleria, però amb cita prèvia

Les deixalleries mòbils tornen a estar disponibles en els punts i horaris habituals

La Deixalleria mòbil s'ha instal·lat aquest dimarts a la plaça del Bosc de Can Sant joan
Mario Azañedo
Deixalleria Municipal
Per accedir a la instal·lació cal trucar prèviament i reservar hora

La Deixalleria municipal i la Deixalleria mòbil, gestionades per Andròmines, tornen a obrir a partir d'avui les seves portes a la ciutadania. La instal·lació  ubicada al polígon de la Ferreria només oferirà, però, el servei en horari de tarda, de dimarts a divendres, de 16 a 19h. Els dissabtes, de 10 a 12h, estaran reservats per a les persones majors de 70 anys. L’atenció serà sempre amb cita prèvia obligatòria (Tel. 935 644 157) amb l’objectiu d’evitar aglomeracions. 

El passat 28 d’abril ja es va posar en marxa la Deixalleria tot i que només per a empreses i autònoms de dilluns a dissabte i en horari de matí, de 9 a 13.30h, i amb cita prèvia. Els usuaris han de complir amb les mesures de seguretat instaurades que passen per portar guants i mascaretes, mantenir la distància de seguretat i realitzar la descàrrega de material en un màxim de 30 minuts. També han de dipositar els seus residus als contenidors corresponents per tal d’evitar contacte amb els operaris. Només poden haver un total de quatre vehicles a la vegada a la instal·lació i, com a màxim, dues persones per vehicle. 

 

Deixalleria mòbil

La Deixalleria mòbil ha començat a funcionar en els seus punts habituals que són: dimarts, a Can Sant Joan (pl. Bosc); dimecres, a Montcada Centre (c. Guadiana amb pg. Rocamora); dijous, a Terra Nostra (pl. Poble); divendres, a Mas Rampinyo (c. Santa Fe) i dissabte, a Can Cuiàs (centre cívic), en horari de 9 a 13.30h, i dijous a la tarda a Montcada Centre (c. Guadiana amb pg. Rocamora), de 16 a 18.30h. Pel que fa a la deixalleria mòbil de l’Àrea Metropolitana de Barcelona també fa servei els dilluns, al seu punt habitual, a la cantonada del camí de la Font Freda amb la rambla dels Països Catalans, en horari de 10 a 13h.

Per la seva banda, el servei de recollida de mobles i voluminosos recupera també la normalitat. Les peticions es poden fer trucant al 900 150 140 (de dilluns a divendres, de 9 a 14h) o bé enviant un correu electrònic a l'adreça [email protected]

 

Actuacions fetes des de Serveis Municipals

Tota la informació sobre la Deixalleria es troba recollida en un apartat especial que hi ha al web montcada.cat en què s'informa sobre totes les actuacions fetes des de Serveis Municipals des de l'inici de l'estat d'alarma per fer front a la pandèmia de la COVID-19.

 

Seccions:

Deixa un comentari