La Comissaria de la Policia Nacional esdevé una unitat de documentació

La major part dels agents es trasllada a la Comissaria comarcal de Sabadell

A partir d’aquest mes la Comissaria de la Policia Nacional de Montcada i Reixac ha deixat d’anomenar-se com a tal per passar a ser una Udeye (Unitat de Documentació d’espanyols i estrangers). Aquest canvi és fruit del replegament del cos de la Policia Nacional ara que els Mossos d’Esquadra ja estan implementats al territori. Gairebé la totalitat dels agents de Montcada ha estat traslladada a la Comissaria comarcal de Sabadell que dona servei a nivell operatiu als municipis del Vallès Occidental sud –Montcada i Reixac, Cerdanyola, Ripollet i Badia.

Fruit de la reducció de personal, el servei d’expedició de DNI, que també obria a la tarda, passa de nou només al matí, “encara que amb el suport d’un funcionari més que permetrà atendre més persones alhora”, ha indicat el comissari Santiago Lubián qui ha estat responsable durant els últims 8 anys de la Comissaria de la Policia Nacional de Montcada, però que també deixa el càrrec a conseqüència del replegament del cos. La concentració del personal que fins ara treballava a Comissaries petites en d’altres d’àmbit comarcal permetrà, segons els responsables del cos, concentrar mitjans per donar un millor servei a la població.

El replegament de la Policia Nacional no implica, però, una reducció d’efectius ja que dels 3.000 agents que hi havia fins ara a tot Catalunya s’ha passat a 3.800. Aquest increment es concreta de manera majoritària a la província de Barcelona amb gairebé 700 policies nacionals més.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari