La Comissaria de Policia Nacional obre a les tardes per tramitar els DNI electrònics

L’horari és de 16 a 18.30h i la resta de tràmits, com el passaport, es continuaran fent en horari de matí

La Comissaria de la Policia Nacional de Montcada i Reixac (carrer Major, 34) obre ara també en horari de tarda per tramitar el document nacional d’identitat. La mesura va entrar en funcionament ara fa una setmana, encara que pocs usuaris la coneixen. L’horari d’atenció al públic és de 16 a 18.30h i es tramiten exclusivament DNI, és a dir, per obtenir el passaport o fer gestions d’estrangeria, cal continuar anant al matí.

El sistema de funcionament de la Comissaria a la tarda segueix el mateix model que es fa servir al matí. Els usuaris han de fer cua, agafar número i esperar a ser atesos. Segons ha explicat el comissari, Santiago Lubián, amb l’obertura de la Comissaria a la tarda per tramitar DNIs “es vol millorar l’atenció a la ciutadania ja que hi ha molta gent que, per motius laborals, té problemes per anar-hi en horari de matí”.

La novetat de la tramitació del nou DNI digital és que no cal tornar una segona vegada, ja que el document s’expedeix al moment. Tot i així, amb la informatització de la gestió el procediment és més lent. El comissari, Santiago Lubián, ha indicat que encara s’ha d’aconseguir millorar tècnicament l’operació d’escaneig. Malgrat tot, l’aventatge és que el ciutadà s’endú el DNI a casa el mateix dia que el tramita. La tramitació del nou DNI digital es pot fer ara també a la tarda. La resta de tràmits, passaports o estrangeria, es fan només en horari de matí.

Foto: Santi Romero

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari