La comissió local farà un seguiment més acurat del Pla Integral de la Ribera

El nou grup de treball està format per polítics i tècnics municipals i veïns del barri

El Pla Integral de la Ribera compta amb un nou òrgan de participació, anomenat Comissió Local de Seguiment i Avaluació. L’objectiu d’aquest grup de treball és mantenir informades a les entitats i als veïns del barri sobre les actuacions que s’hi estan desenvolupant. Aquesta comissió està integrada pel regidor responsable del Pla Integral, Carles Guijarro (PSC), el director executiu i altres tècnics que treballen en el projecte. Per part de la ciutadania, hi ha dos representants de l’Associació de Veïns de la Ribera, dos membres de la Taula Cívica i altres dos del teixit econòmic i social del barri.

El nou òrgan es reunirà un cop al mes de forma ordinària, per tal de fer el seguiment de les actuacions que es desenvolupen en el marc del projecte d’intervenció integral, subvencionat per la Llei de barris de la Generalitat. A banda de les trobades mensuals, la comissió es reunirà de forma extraordinària per tractar els assumptes que així ho requereixin. Guijarro ha explicat que aquest grup farà un seguiment més acurat del projecte. Aquest grup de treball no substitueix, però, la comissió on també hi ha representants de la Generalitat (a la imatge, reunió de la comissió global, el 10 d’octubre), que es continuarà reunint un cop l’any.

D’altra banda, l’Oficina Gestora del Pla Integral de la Ribera presentarà un informe de seguiment trimestral i un altre, amb caràcter semestral, sobre la tasca realitzada en el marc de la nova comissió. La Comissió Local de Seguiment i Avaluació va celebrar la reunió de constitució el 8 d’octubre i el dia 11 es va tornar a trobar per consensuar el projecte definitiu de la pista poliesportiva que s’instal·larà a la plaça de la Ribera. La pista, d’uns 500 m2, quedarà tal com està previst al projecte inicial de remodelació, tot i que l’Ajuntament volia donar més espais a la zona esportiva. “Els veïns no volen aquesta opció perquè suposa talar tres arbres”, ha dit Guijarro. La propera reunió ordinària es celebrarà el 8 de novembre i tractarà sobre l’estat econòmic del Pla Integral. A més s’informarà sobre el procés de rehabilitació d’elements comuns dels edificis i instal·lació d’ascensors.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari