La corporació local, de dol per la mort de la regidora Montse Ribera

Dilluns i dimarts hi haurà habilitat un llibre de condolències a la Casa de la Vila

Ribera era càrrec públic des del 2015 i actualment exercia com a presidenta de l'Àrea de Serveis Generals
Premsa Ajuntament

Avui i demà dimarts, els ciutadans que ho desitgin es podran acomiadar de la regidora Montse Ribera a través d'un llibre de condolences que l'Ajuntament ha habilitat a la Casa de la Vila. L'edil, representant d'ERC, va morir la matinada de dissabte als 46 anys després d'una llarga malaltia. Ribera era càrrec públic des del juny del 2015, quan va ser elegida com número dos del seu partit i va entrar a formar part del govern en virtut del pacte signat entre ICV, Círculo Montcada i ERC. Llicenciada en Dret i en Ciències del Treball i funcionària de carrera en excedència a la Generalitat, Ribera ostentava actualment el càrrec de presidenta de l'Àrea de Serveis Generals, a més de regidora de Comerç i Turisme, responsabilitats que també va assumir en el mandat anterior.

La mort de la regidora ha causat consternació en el si del consistori que ha lamentat al seu web corporatiu la pèrdua d’una persona molt estimada per tots els treballadors tot traslladant el seu condol a la família i amics. A través d'un comunicat ERC, ha definit Ribera com un pilar cabdal de la secció local i una referent del feminisme i els valors republicans. "Recordarem la Montse com una dona valenta, lluitadora, plena de coratge, un exemple per a tots nosaltres; ens ha donat una lliçó de vida, estimant i treballant en el que creia fins al final", ha assenyalat el partit en un comunicat.

Altres formacions municipals com ECP, el PSC, JxM, Cs, el PP i Vivimir s'han afegit a les mostres de condol. La seva pèrdua també ha estat lamentada en l'àmbit cultural, ja que Ribera formava part d'un dels grups teatrals del municipi, Teatrac, vinculat a l'Abi.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari