La CUP presenta aquest dissabte la seva candidatura als comicis locals

La formació ha avançat que hi haurà alguns canvis respecte els primers membres de la llista que va donar a conèixer al novembre

La CUP presenta aquest dissabte la seva candidatura a les municipals (davant del col·legi La Salle, 12h). La formació ha anunciat que, per motius personals, hi haurà algun canvi respecte els quatre primers membres de la llista que va presentar el passat mes de novembre. Seguint la línia de les passades eleccions, al front de la candidatura hi haurà un home i una dona, tot i que aquesta vegada la formació no es planteja limitar el càrrec dels edils a només dos anys. La CUP ha avançat que la seva llista és plural i oberta i que els seus integrants –entre els quals hi ha els dos regidors que ha tingut fins ara, Gonzalo Garcia i Josep Galván–  provenen de multitud d’àmbits professionals, a més de comptar amb un gran bagatge de participació política tant a les institucions com en d’altres àmbits de l'activisme. En l'acte el partit farà públic el seu codi ètic i alguns dels punts més rellevants del programa.
Un cop presentada la candidatura, el partit organitzarà diferents comissions amb les persones disposades a col·laborar amb la realització de la campanya electoral. 
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari