La Diputació atorga al municipi una subvenció per a la recuperació del patrimoni i la millora d’espais públics

L’ajuda d’1,4 milions d’euros es destinarà al futur parc de Vista Rica, la consolidació de la Torre Na Joana, la millora d’un tram de la N-150 i al condicionament de la plaça Lluís Companys

El turó Fermí, conegut popularment com el sector de Vista Rica, es convertirà en un parc urbà.
Raül Rivas

La Diputació de Barcelona ha concedit a l’Ajuntament de Montcada i Reixac un total de 1.400.000 euros en el marc de la Xarxa de Governs Locals 2016-2019, el programa mitjançant el qual l’ens supramunicipal coopera amb els municipis en el desenvolupament de projectes locals que tinguin com a objectiu la prestació de serveis, la cohesió social i reforçar la solvència financera de l’ens municipals. Els diners atorgats al consistori local, per als exercicis 2017 i 2018, es destinaran a projectes de recuperació del patrimoni i l’arranjament i millora d’espais públics. “Amb aquests diners podrem fer front a inversions molt importants per a la ciutadania que amb els recursos propis de què disposa l’Ajuntament, que en són molt limitats, no podríem o trigaríem molt més a fer-les realitat”, ha manifestat l’alcaldessa de Montcada i Reixac, Laura Campos (ICV-EUiA-E).

Una de les principals inversions, de 500.000 euros, serà per al futur parc de Vista Rica. La segona fase del projecte de consolidació de la Torre Na Joana (La Ferreria) té assignada una inversió de 250.000 euros. El projecte de millora de la via urbana del tram local de la N-150, que actualment és de titularitat municipal, rebrà 600.000 euros mentre que els 50.000 restants es dedicaran al condicionament de la plaça Lluís Companys.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari