La doctora Àngels Escorsell, guardonada amb el Premi a l’Excel·lència Professional

La metgessa nascuda al barri de Mas Rampinyo va escollir la seva professió per vocació

Escorsell ha rebut el guardó en reconeixement en l’àmbit Humanitats, cooperació i gestió
Hospital clínic

La metgessa Àngels Escorsell, directora del Servei de Patologia Digestiva de l’Hospital de Sant Pau guardonada amb el Premi a l’Excel·lència Professional que concedeix el Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB) en reconeixement a trajectòries professionals basades en el compromís, l’honestedat, l’altruisme, la integritat i l’excel·lència.

La doctora va rebre el premi el passat 28 de novembre a l’Auditori AXA de Barcelona, junt amb una cinquantena de metges i metgesses i quatre equips assistencials de les comarques de Barcelona. Escorsell ha estat guardonada en l’àmbit Humanitats, cooperació i gestió, un premi que pensa li han concedit perquè “he apropat dos mons que són el meu dia a dia: l’atenció a les persones amb discapacitat i el món dels metges, de manera que quan una persona amb discapacitat intel·lectual interactuï amb un metge, aquest sàpiga com tractar-la”, va explicar després de rebre el premi. La montcadenca ha fet bona part de la seva carrera professional a l’Hospital Clínic i, des del gener de 2020, treballa a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

Aquest guardons es concedeixen des de 2004 a criteri de jurats constituïts per metges i metgesses i són el reconeixement de la professió mèdica als professionals i equips assistencials que han destacat per una trajectòria exemplar d’exercici de màxima qualitat i per l’enaltiment dels valors que configuren el professionalisme mèdic. 

Seccions:

Deixa un comentari