La Fampa organitza aquest dissabte un festival infantil al recinte firal del Pla d’en Coll

Les activitats i tallers són gratuïts i s’adrecen al públic familiar

Els Castellers de Montcada faran un taller d'iniciació en el marc de la festa de la Fampa
Berta Barcons

La Federació d’Ampas (Fampa) de Montcada organitza el pròxim dissabte un festival infantil adreçat al públic familiar. Les activitats i tallers són gratuïts tindran lloc al recinte firal del Pla d’en Coll –les antigues pistes d’atletisme –, de 10 a 14h. “Serà una matinal amb moltes propostes, on participaran entitats de la ciutat”, ha avançat Sandra Maté, presidenta de la Fampa.

Serà una matinal amb moltes propostes, on participaran entitats de la ciutat

Sandra Maté, presidenta de la Fampa

Hi ha previst tallers de pasta de sal, figuretes, pinta cares, xapes, grafiti i robòtica, entre d’altres, així com activitats esportives com tennis taula, corfbol. El programa també inclou altres propostes com una gimcana karaoke familiar, espai infantil de 0 a 3 anys, tallers de DJ, de circ, henna i ball, inflables i una iniciació al món casteller amb els Castellers de Montcada.

La matinal servirà per presentar la nova etapa de l’entitat, reactivada recentment amb el suport de l’Ajuntament amb l’objectiu de donar promoure iniciatives relacionades amb els infants, el jovent i les seves famílies, així com donar-se suport davant les necessitats i problemes que hi ha als centres educatius.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari