La Favmir denuncia les llistes d’espera a l’hospital Vall d’Hebron

El col·lectiu s’ha afegit a la recollida de firmes que promou la Coordinadora SAP Muntanya

La Favmir ha instal·lat aquest matí una taula per recollir signatures en contra de les llistes d'espera a l'hospital Vall d'Hebron
Laura Grau

La Favmir s’ha afegit a la campanya de recollida de signatures que impulsa la Coordinadora SAP Muntanya per denunciar les llargues llistes d’espera a l’hospital Vall d’Hebron de Barcelona. Aquest matí membres del col·lectiu veïnal han instal·lat una paradeta amb aquesta finalitat davant de l’ambulatori del centre. El seu president, Antonio Cera, considera que "els montcadencs també són afectats directes per les retallades, no només per la supressió de les urgències nocturnes al CAP Montcada, sinó també pel llarg temps d’espera per ser visitats o sotmetre’s a alguna intervenció quirúrgica en aquest hospital de referència”. La recollida de firmes reclama un finançament adequat de la sanitat pública i el rebuig a les polítiques de derivació de pacients a centres privats.

SAP Muntanya aglutina associacions de veïns dels districtes de Sant Andreu i Nou Barris i ja porta temps denunciant el que consideren una estratègia dels governants “per deteriorar la sanitat pública amb l’excusa de la crisi econòmica”. Cada dijous instal·len una taula davant de l’hospital Vall d’Hebron on, a més de recollir signatures, ajuden els pacients que esperen una operació a denunciar el seu cas. Per la seva banda, la Favmir manté les concentracions setmanals, també els dijous, per reclamar la recuperació del servei d'urgències nocturn.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari