La Favmir expressa el seu rebuig als pressupostos estatals i autonòmics

Aquest matí la Federació ha fet un acte de protesta davant del CAP i aquesta tarda participarà al que hi ha convocat a les portes del Parlament

La concentració s'ha fet davant la porta del CAP
Pilar Abián

Representants de la Favmir i veïns del municipi s’han concentrat aquest matí davant del CAP de Montcada per expressar el seu rebuig als pressupostos de la Generalitat i de l’Estat per al 2014, que qualifica d’antisocials, seguint la convocatòria que s’ha fet arreu de Catalunya. La protesta ha tingut lloc al punt on cada dijous a la tarda arrenca la manifestació de la Favmir per reclamar que es recuperi el servei d’urgències nocturnes a Montcada. Vestits amb bates blanques i cartells reivindicatius, els participants a la concentració han anunciat que aquesta tarda a les 18h s’afegiran a la mobilització prevista davant del Parlament per la Plataforma Prou retallades, que agrupa diferents col·lectius, aprofitant la celebració de la sessió parlamentària per a l’aprovació dels pressupostos.

Demà, a les 19.30h, la Favmir farà un cop més la seva marxa de protesta setmanal, una cita que manté des de fa més de 2 anys. “Malgrat que els pressupostos de la Generalitat continuen sense incorporar cap partida per restablir el servei, nosaltres seguim les mobilitzacions perquè entenem que és necessari i perquè creiem que un altre govern podria fer-ho possible”, ha assenyalat el president de la federació veïnal, Antonio Cera.

Seccions:

Deixa un comentari