La Fira de Nadal comptarà amb una trentena de parades de comerços, artesania i entitats

L’activitat tindrà lloc aquest cap de setmana al carrer Major i la plaça de l’Església, durant el matí i la tarda, amb activitats per a infants i adults

La Fira de Nadal tindrà lloc aquest cap de setmana al carrer Major i la plaça de l'Església
Arxiu/Laura Grau
15/12/2022 11:38
Actualització:
18/12/2022 23:04

La Fira de Nadal d’aquest any se celebra aquest cap de setmana al carrer Major i a la plaça de l’Església (de 10 a 20h, ambdues jornades), amb la participació de prop d’una trentena de parades de comerços, professionals de l’artesania i entitats del municipi. L’objectiu de la Fira és col·laborar amb el teixit comercial del municipi i contribuir a la difusió del patrimoni i les tradicions culturals.

A banda de la venda d’articles típics nadalencs, la fira comptarà amb tallers infantils a la plaça de l’Església i al carrer Generalitat, que es faran durant les dues jornades, amb el mateix horari que la fira. El primer dia, al matí, hi haurà un conta-contes al principi del carrer Major, amb històries de Nadal.

Montcada Centre Comerç

Montcada Centre Comerç (MCC) torna a col·laborar amb la fira amb el tradicional tió de Nadal. El primer dia serà el torn per a la canalla, que el podrà fer cagar d’11 a 14h i de 17 a 21h, a la plaça de l’Església. L’endemà, dia 18, serà el torn del tió per a persones adultes, a l’inici del carrer Major, de 10.30 a 14.30h. Les persones participants podran guanyar vals de 100 euros per comprar als comerços de Montcada i Reixac. Es repartiran 10.000 euros en premis. L’MCC organitzarà un vermut musical cap al migdia, per dinamitzar l’activitat.

El tió de l’MCC s’ha convertit en un clàssic de la Fira de Nadal
Sílvia Alquézar

L’EcoTruck ens presenta un Nadal sostenible

La unitat mòbil de divulgació i educació ambiental, l’EcoTruck, visitarà la Fira de Nadal el dia 17 a la tarda, de 17 a 20h. La ciutadania podrà conèixer aquesta antiga caravana d’estiueig reconvertida en espai informatiu i educatiu sobre sostenibilitat i medi ambient. A més, es farà un taller sobre embolcalls de regals amb materials sostenibles.

L’Ecotruck ens mostrarà com viure un Nadal sostenible
Pilar Abián

La Fira és una de les activitats més destacades que impulsem des de l’Ajuntament per donar una empenta al comerç local durant el Nadal, una data clau per fomentar les vendes al sector

Salvador Serratosa, regidor de Comerç i Turisme

Altres activitats

Per fer convidar la ciutadania a la Fira de Nadal i a que compri a les botigues locals, els dies 13, 14 i 15 de desembre hi haurà un espectacle itinerant per diversos carreres del municipi, de 17.30 a 19h, aproximadament. D’altra banda, des de principi d’aquesta setmana està en marxa la campanya ‘Fem Nadal. Fem Comerç. Fem barri’, que es pot veure al mobiliari urbà de la via pública i a les xarxes socials. Fins el 6 de gener funcionarà l’enllumenat nadalenc, que es pot veure a diferents carrers de Montcada i Reixac.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari