La Fira de Nadal es consolida a la rambla dels Països Catalans

Una vuitantena de paradetes d’entitats i comerços han omplert la rambla dels Països Catalans aquest cap de setmana

Aquest és l'aspecte que presentava la rambla dels Països Catalans aquest migdia
Laura Grau

La Fira de Nadal que ha organitzat l’Ajuntament de Montcada i Reixac aquest cap de setmana, 13 i 14 de desembre, s’ha tancat amb un balanç molt positiu pel que fa a la participació de públic, segons ha explicat el regidor de Comerç, Joan Maresma. “Es consolida la Fira com a acte nadalenc i l’emplaçament triat, la Rambla dels Països Catalans, tant dissabte com diumenge hi ha passat molta gent”, ha indicat l’edil, qui considera que ha funcionat molt bé que les paradetes de comerciants, artesans i entitats es distribuïssin al llarg del vial. Respecte les vendes, Maresma ha dit que “des del consistori volem aportar dades objectives i en aquest sentit hem passat una enquesta als participants perquè valorin aspectes de la Fira com la ubicació, les vendes, la publicitat de l’esdeveniment, les activitats complementàries i els preguntem també si repetirien l’any vinent”. Sobre els tipus d’articles que s’hi ha posat a la venda, el regidor considera que enguany hi ha hagut un salt qualitatiu respecte d’altres edicions i que la ciutadania de Montcada i Reixac hi podia trobar tots els articles nadalencs que s’acostumen a comprar en aquestes dates.

 

La Fira de Nadal ha comptat enguany amb 85 paradetes de comerciants, artesans i entitats, que a més de posar a la venda productes típics del Nadal també han organitzat activitats de dinamització com caga tió, un taller d’elaboració de postals nadalenques, un Pare Noël i inflables, entre d’altres. L’esdeveniment ha comptat amb el suport de les associacions de comerciants del municipi i de l’Associació d’Artesans i Emprenedors de Montcada i Reixac.

 

La Fira de Nadal és l’activitat més destacada del programa nadalenc que organitza la Regidoria de Comerç, que inclou també la il·luminació viària deis eixos comercials, la campanya de reforç al mobiliari urbà amb el lema ‘La il·lusió torna a Montcada i Reixac. Regala Nadal”, i la participació local al Concurs d’Aparadors de Nadal que organitza la Cambra de Comerç de Sabadell. Enguany, un total de 22 establiments de Montcada i Reixac s’ha inscrit al certamen. El jurat ja els hi ha fet les visites i a final de mes se sabrà quines botigues en són les guanyadores. Els premis que atorga l’Ajuntament enguany són sis viatges formatives a Londres, per conèixer noves tendències comercials.

Seccions:

Deixa un comentari