La Fira del Comerç i d’Artesania ha estat una de les millors en opinió de l’organització

L’Associació de Comerciants de Can Sant Joan assegura que les vendes han augmentat respecte l’any passat

Els comerciants s'han mostrat satisfets amb el volum de vendes
Pilar Abián
Una parada de gallines i cunills va ser l'atracció per als més petits
Els paradistes repartien tiquets entre els visitants per gaudir dels inflables
L'afluència de públic es va mantenir durant les dues jornades

La 39a edició de la Fira d’Artesania i la 9a Fira de Comerciants de Can Sant Joan que s’ha celebrat aquest cap de setmana ha estat una de les millors que s’ha fet fins ara segons l’organització. “Enguany les vendes han estat superiors a les de l’any passat tot i haver prop d’una norantena de parades; això vol dir que ha vingut força públic”, ha dit el president de l’Associació de Comerciants del barri, Rafael Domínguez. L’augment de paradistes respon al fet que la Fira ha coincidit amb el mercat d’artesans que es fa un cop al mes i que ha permès ampliat l’espai d’expositors des de la plaça del Bosc fins a final de la plaça de Nicaragua. Justament en aquest espai es van instal·lar uns inflables per als infants.

Per amenitzar l’esdeveniment, la Fira ha comptat amb una exhibició de ball l’escola de dansa Jym’s, una batucada, la I trobada de músics tropicals, l’actuació de Bic Reggea i l’exposició de trens promoguda pels Amics del Ferrocarril al Kursaal.

 

Presència d’entitats i partits

La proximitat de les eleccions europees també ha fet que diferents formacions polítiques –PSC, CiU, ERC i ICV-EUiA- hagin aprofitat la Fira per instal·lar una carpa des d’on difondre els seus programes i demanar el vot. Altres entitats hi han estat presents amb un objectiu clarament reivindicatiu. L’AV de Can Sant Joan ha recollit 800 euros, entre donacions i una rifa, per pagar les despeses judicials del litigi que té obert contra la cimentera Lafarge. Empleats de la fàbrica Panrico, en vaga des de fa mesos, també han recollit diners per a la seva caixa de resistència i l’Assemblea d’Aturats i Treballadors va instal·lar una carpa per informar de les accions que desenvolupa.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari