La II Jornada Gastronòmica s’amplia a dos dies i es presenta amb força novetats

L’esdeveniment tindrà lloc el 4 i 5 d’octubre coincidint amb la Fira del Comerç i de l’Aigua

Joan Maresma (esquerra) i Albert Oltra durant la presentació de la II Jornada Gastronòmica
Sílvia Alquézar

L'associació Gastronomia Reixac, en col·laboració amb l'Ajuntament de Montcada i Reixac, organitza els dies 4 i 5 d'octubre, la II Jornada Gastronòmica, que tindrà lloc al carrer Guadiana. El president de l'Àrea Econòmica, Joan Maresma (CiU), i un representant de l'entitat organitzadora, Albert Oltra, han presentat aquest dimecres, 17 de setembre, el contingut de la mostra, que s'emmarca en la Fira del Comerç i de l'Aigua que aquest mateix cap de setmana organitza Montcada Comerç. 'Degut a l'èxit de la convocatòria anterior, repetim l'experiència i amb novetats per fer-la encara més atractiva, però hem passat el relleu a l'entitat Gastronomia Reixac, perquè considerem que ha de ser la societat civil la que tiri endavant aquestes propostes, amb el suport de l'Ajuntament', ha explicat Maresma.

Cinc restaurants de la ciutat oferiran plats especials per a la jornada, que es divideix en dues parts. Els dies 4 i 5, de 12 a 15h, hi haurà l'aperitiu, amb tapes al preu d'un euro elaborades per a l'ocasió, com pasta fresca a les nou salses, gyoza de verdura amb cua de bou o bombes crocanti amb sopa de maduixa, entre d'altres. El dia 4, de 20 a 23h, els restaurants presentaran els seus menús més especials, com bacallà confitat a baixa temperatura amb tomàquet i patata, esquena de xai farcida de botifarra de perol o cup cakes de diferents gustos, entre d'altres propostes. Les tapes i les begudes costaran un euro i els plats de la nit, 4 euros. 'Oferim plats de molta qualitat per un preu molt econòmic, el nostre objectiu és que la gent s'ho passi bé, que conegui les especialitats culinàries de Montcada i Reixac i que comprovi que a la ciutat s'ofereix de tot en clau gastronòmica', ha apuntat Oltra.

A banda d'ampliar l'espai de tapes a dues jornades, enguany es crearà una zona de bar amb refrescos, s'amplia la zona de càtering i un servei de venda de panets, al preu de 50 cèntims cadascun. No hi haurà la possibilitat de reservar taula. A més, es podran comprar ampolles senceres de vi. La previsió de l'organització és servir 6.000 tapes i 2.000 plats al menú de nit.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari