La junta electoral admet la denúncia del PPC contra el PSC

Arrizabalaga no va intervenir finalment en l’acte de Can Sant Joan

La Junta Electoral ha donat la raó al PPC en la denúncia que va presentar ahir contra el PSC per incompliment de la Llei electoral dictant que “els partits s’han d’abstenir de realitzar actes de publicitat institucional o orientació del vot conformement amb el que disposa l’article 50.3 de la LOREG”. Els populars van tramitar la queixa arran l’anunci que l’alcalde, César Arrizabalaga, tenia previst parlar ahir a la tarda en un acte convocat per l’Escola de Futbol Montcada per estrenar la gespa artificial del camp del barri.
La candidata del PPC, Eva García, va argumentar que durant el període de campanya no es poden fer inauguracions i va acusar Arrizabalaga de voler utilitzar l’acte amb finalitats partidistes.
La denúncia dels populars es va fer al matí i a la tarda l’edil no va intervenir en l’acte per decisió personal –segons ha manifestat– i no motivat per la denúncia del PPC, ja que assegura que no li va arribar cap resolució de la Junta.
Tant la coalició ICV-EUiA com Esquerra també s’han sumat a la crítiques contra Arrizabalaga en considerar que va intentar incomplir la Llei electoral.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari