La línia R2 queda tallada a Montcada i Reixac fins al dia 10

L’estació de Montcada i Reixac serà punt d’inici i final de l’R2 fins dissabte.. Diumenge 11, els trens recuperaran el recorregut normal

Els usuaris de l'R2 nord fan transbord a l'estació de Montcada-Manresa en direcció a Sabadell-Terrassa
Lluís Maldonado

Des d’aquest dissabte i fins a les primeres circulacions de tren del diumenge 11, les línies R2 nord i R11 iniciaran i acabaran el seu recorregut a l’estació de Montcada i Reixac. Fins al 2 de desembre els trens tenien inici i final des de l’antiga estació de Sant Andreu Comtal.

El tall forma part de la darrera fase de les obres per fer el nou traçat de la línia R2, que farà que els trens ja passin per la futura estació intermodal de la Sagrera –on no s’aturaran– i per la nova estació soterrada de Sant Andreu Comtal, que ha entrat en servei aquest diumenge.

El tall forma part de la darrera fase de les obres per fer el nou traçat de la línia R2, que farà que els trens ja passin per la futura estació intermodal de la Sagrera –on no s’aturaran– i per la nova estació soterrada de Sant Andreu Comtal, que entrarà en servei diumenge de la setmana que ve.

El recorregut entre les estacions de l’R2 i l’R4 del centre de Montcada està senyalitzat i acompanyat per treballadors de Rodalies Lluís Maldonado

De tornada, també hi haurà les tres alternatives: la línia R4 amb el canvi a peu cap a l’R2 a Montcada i els autobusos llançadora entre Sagrera-Meridiana i Montcada i Granollers-Centre.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari