La majoria dels comerços Centre lúdic i de serveis El Punt han obert avui les seves portes

La posada en marxa es farà en tres fases i al setembre està previst que estigui a ple rendiment

La majoria d’establiments comercials del Centre lúdic i de serveis El Punt han obert avui divendres les seves portes, després que ahir ho fes el supermercat Mercadona. L’equipament està situat a Mas Rampinyo, als antics terrenys del club Aismalibar. Avui s’han posat en marxa comerços dedicats a la restauració, telefonia mòbil, bugadaria, electrodomèstics, calçat i una botiga de joguines, entre d’altres.

La inauguració oficial del centre, però, no es farà fins al setembre ja que encara queden per acabar alguns treballs, com adequar l’espai verd que envolta la zona comercial. El cinema encara no ha obert i l’hotel està previst que es posi en marxa al setembre. El recinte ocupa una superfície de 26.000 m2, dels quals gran part estan destinats a botigues i locals d’oci i de restauració. Segons fonts de la companyia que integren Construccions Riera i la promotora SECEM les previsions són que al setembre estiguin enllestits l’hotel i l’espai destinat a oficines.

Plàcid Cases, vicepresident de la promotora SECEM, ha indicat que l’obertura “es farà en tres fases”. Aquest mes de juny han començat a funcionar les botigues, després de l’estiu “estaran acabades les obres de la zona ajardinada” –ha indicat Casas– i al setembre es posarà en marxa l’hotel i les oficines”. L’empresari també ha avançat que abans de final de juny obrirà portes el cinema.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari