La militància del PDeCAT tria Joan Carles Paredes com a alcaldable

La seva companya al grup municipal, Montse Sánchez, serà la número dos

D’esquerra a dreta, Montse Sánchez, Xavier Badia, la presidenta local del PDeCAT, Amèlia Morral, Joan Carles Paredes, Núria Colomé i Francina Vila
PDeCAT

Joan Carles Paredes repetirà com a cap de llista a les properes eleccions municipals. Al 2015 va ser l’alcaldable de CiU i ara encapçalarà la candidatura del PDeCAT. Paredes va ser escollit anit per unanimitat en una assamblea a la qual van assistir la presidenta comarcal del partit al Vallès Occidental i alcaldessa de Sentmenat, Núria Colomé, el president de la vegueria, Xavier Badia, i Francina Vila, membre de l´executiva nacional i regidora a l’Ajuntament de Barcelona.
L’alcaldable del partit Demòcrata és regidor des del 2007 i actualment, un dels dos edils que té la formació al Ple municipal en l’oposició. Durant els dos mandats anteriors va formar part del govern assumint responsabilitats com les regidories de Promoció Econòmica i Ocupació i Comerç. Actualment, compagina la seva tasca com a regidor amb la vicepresidència del Consell Comarcal del Vallès Occidental i amb la presidència de la Comissió Informativa de Promoció Econòmica i polítiques actives d’ocupació del mateix organisme.

Objectius

“Em presento a les eleccions amb més fortalesa que mai, per la meva experiència i coneixement de les polítiques locals i amb la mateixa il·lusió i vocació de servei al poble que el primer dia”, va dir Paredes un cop va ser nomenat alcaldable.
L’edil que, segons va dir, sempre ha cregut més en la suma d´idees que en el personalismes, va presentar Montse Sánchez, també regidora de PDeCAT, com a número dos de la llista. “Formem un tàndem potent; portem ja dos anys treballant plegats afrontant propostes i reptes”, va dir.
El candidat del PDeCAT a l'Alcaldia es fixa com a objectiu que Montcada i Reixac sigui un municipi representatiu del desenvolupament urbà intel·ligent, sostenible i inclusiu: “Una ciutat innovadora digna del segle XXI que vivim i també social i justa, que ofereixi respostes reals”. Des del punt de vista polític, Paredes es posiciona al costat del sobiranisme i aposta perquè el municipi “s’alineï amb el Parlament i amb el govern català en els temes de país”.

Suports

Amb la idea de fer realitat el projecte del PDeCAT per al municipi i de tornar al govern, el cap de llista va encoratjar els presents a l’assemblea a sumar-s’hi: “Ens volem presentar acompanyats de tots vosaltres, dels que sou del partit i dels independents, amb tots els que creieu en les potencialitats i oportunitats que ofereix Montcada i teniu alguna cosa a aportar”.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari