La Mostra d’Ensenyament obre portes aquest dilluns a l’Espai Jove Can Tauler

El servei ofereix assessories i orientacions personalitzades sobre les diverses opcions d’estudis postobligatoris existents i informació a les famílies

L'Espai Jove Can Tauler es troba al carrer Balmes
La Veu

La Mostra d’Ensenyament obre portes aquest dilluns i funcionarà fins al dia 31 a l’Espai Jove Can Tauler. L’objectiu del saló és oferir informació i assessorament al jovent del municipi, especialment a l’alumnat que aquest curs està acabant l’educació obligatòria.

Del 20 al 31 de març hi haurà xerrades en els centres educatius de secundària per a l’alumnat de quart d’ESO, batxillerats i de PFI. També hi ha assessories i orientacions personalitzades sobre les opcions d’estudis, autoconeixement, presa de decisions i accés gratuït a ‘Unportal’, que es faran de dilluns a divendres, de 16 a 20h. El dia 31 es farà la xerrada ‘Què, quan, com, on puc estudiar?’, adreçada a jovent i famílies (18h). Per a aquestes dues activitats cal cita prèvia al 667 173 249 o a [email protected]. Al maig es posarà en marxa el servei d’acompanyament a la preinscripció d’estudis postobligatoris.

Seccions:

Deixa un comentari