La nova Corporació segueix comptant amb cinc grups municipals

PSC i i CiU seran al govern ICV-EUiA serà el grup majoritari en l’oposició

Els mateixos grups municipals que formaven part de l’anterior mandat -PSC, ICV-EUiA, CiU, PPC i Esquerra– continuaran representats en el Ple durant els propers quatre anys. A diferència de l’etapa anterior, en aquesta ocasió el govern l’integraran dos grups –PSC i CiU– en comptes de tres, ja que ICV-EUiA estarà en l’oposició, a l’igual que el PPC i Esquerra.
Entre els 21 regidors que han pres possessió del càrrec, n’hi ha set que s’estrenen: Jordi Climent i M. Teresa Gallego pel PSC; Josep M. González i Òscar Gil per ICV-EUiA; Joan Carles Paredes i M. Carme González per CiU, i Jordi Sánchez Escrigas per Esquerra.
La resta d’edils ja tenen experiència política. En el PSC el més veterà és Carles Guijarro, regidor des del 1987. Dins del mateix grup M. Carme Porro i Juan Parra arriben al càrrec per tercera vegada consecutiva, mentre que Eva Gonzalo, Ana Rivas i Sergio Hermoso ho fan per segona vegada.
En el si d’ICV-EUiA, Ramon Sánchez repeteix segon mandat, mentre que Alba de Lamo serà regidora per segona vegada després d’haver estat en el càrrec del 1999 al 2003. Al grup de CiU hi ha l’edil més veterà de la Corporació, Joan Maresma, qui va iniciar la seva carrera política a l’Ajuntament al 1979, mentre que Amèlia Morral és regidora des del 1999. Pel PPC, Teodoro Garcia suma el tercer mandat consecutiu i Eva Garcia ja compta amb set anys d’experiència com a edil, els mateixos que té Marta Aguilar, portaveu d’Esquerra.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari