La nova oficina de Correus obrirà les portes el dia 16 de novembre

La seu acollirà el servei de repartiment en un principi i més endavant començarà l’atenció al públic

La nova oficina de Correus, al carrer Montiu, 15, podria obrir les seves portes el dia 16 de novembre, acollint el servei de repartiment i deixant per més endavant l’atenció al públic. Així ho ha confirmat el director territorial de l’empresa, Manel Rey, en una carta que ha enviat a l’alcalde de Montcada i Reixac, el socialista César Arrizabalaga. L’edil s’ha felicitat per l’anunci de Correus així com els representants del sector postal de l’UGT, que durant dos anys han reclamat la posada en marxa del nou local. En la carta adreçada a l’alcalde, Manel Rey anuncia que s’han solucionat els impediments amb l’empresa Fecsa que ajornaven l’obertura del local i que l’empresa està en condicions de realitzar el trasllat de l’activitat de la carteria de Correus de Montcada i Reixac el 16 de novembre.
Fa un parell de setmanes, l’alcalde, acompanyat de delegats sindicals de l’UGT, anunciava en roda de premsa que Correus li comunicaria en un breu període de temps la data d’obertura del nou local. Correus, fins ara, havia anunciat quatre dates d’inauguració del local. L’Ajuntament i els sindicats denunciaven que la situació dels treballadors postals al municipi era insostenible i que el servei a Montcada era cada vegada més deficitària. L’obertura de l’oficina permetrà fer una ampliació de la plantilla, adaptada a la realitat actual del municipi, que cada vegada compta amb més població. Correus ha anunciat, a més, que el dia 15 de novembre, el director territorial, Manel Rey, i l’alcalde visitaran plegats les noves oficines.
Per la seva banda, l’UGT es felicita per l’anunci de la data d’obertura del nou local però recorda que es posa en marxa amb més de dos anys de retard. El Secretari General del sector postal a la comarca, Antonio Jurado, ha valorat positivament que finalment obri portes l’oficina però ha manifestat que el pròxim pas és augmentar la plantilla. Jurado també espera que el trasllat del servei d’atenció al públic a la nova oficina es faci d’una manera ràpida.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari