La participació és del 45% a les 18h, 5 punts per sobre respecte el 2006

La jornada es desenvolupa amb total normalitat

L’índex de participació a les eleccions autonòmiques és de gairebé el 45% a les 18h, 5 punts per sobre respecte els comicis del 2006. La jornada continua desenvolupant-se amb total normalitat i, a molts col·legis, hi ha cues per poder exercir el dret a vot.

 

A les 13h, s’ha registrat un índex de participació del 23%, un punt per sobre respecte els darrers comicis autonòmics del 2006. En aquestes eleccions, un total de 24.243 persones poden exercir el seu dret a vot. L’Ajuntament ha desplegat un dispositiu especial d’efectius per garantir la normalitat durant tota la jornada. L’única incidència destacable ha estat a primera hora del matí al mateix Ajuntament a causa d’uns problemes a la centraleta de l’edifici de l’avinguda de la Unitat que imposibilitava posar-se en contacte des de l’exterior amb el consistori via telefònica.

 

Dues candidates. Montcada compta amb dues dones que opten a ser escollides diputades durant els pròxims quatre anys. Es tracta de la regidora i ja diputada Eva García, del Partit Popular, que aquesta és la tercera vegada que forma part de la llista dels populars. “Ho visc amb la mateixa il·lusió que fa set anys, estic molt contenta que el meu partit hagi tornat a confiar en mi”, ha indicat la candidata del PP, qui ha votat a les 12h al col·legi El Turó. L’altra candidata montcadenca és Montse Tonda, número 3 de la llista per Barcelona d’Unión de Progreso y Democracia (UPyD), que es presenta per primer cop als comicis autonòmics. “És una experiència positiva i tinc moltes il·lusions per poder aportar alguna cosa positiva a la societat”, ha manifestat la candidata local d’UPyD, qui ha votat per correu per poder fer el seguiment de la jornada electoral com a interventora per tots els col·legis, que tancaran a les 20h.

 

 

Seccions:

Deixa un comentari