La Pegatina, Nour, Kayo Malayo, Pantanito, Don Hamaca, RumbaTarumba i Fusione formen el cartell del festival

Divendres, el Festival començarà amb un espectacle àudiovisual de música electrònica chill-out i techno que anirà a càrrec dels DJs Sandy Love, i els djs DD i GAP (www.eldotze.com). Dissabte els sons mestissos seran els protagonistes amb l’actuació dels RumbaTaRumba, que significarà el retorn als escenaris de dos components de Los Manolos, Toni Pelegrí i […]

Divendres, el Festival començarà amb un espectacle àudiovisual de música electrònica chill-out i techno que anirà a càrrec dels DJs Sandy Love, i els djs DD i GAP (www.eldotze.com).
Dissabte els sons mestissos seran els protagonistes amb l’actuació dels RumbaTaRumba,
que significarà el retorn als escenaris de dos components de Los Manolos, Toni Pelegrí i Ramón Grau. El cartell de dissabte es completarà amb la rumba afrollatina de Don Hamaca i Los confusos del tablao, i el millor rap-hip-hop-R&B de Fusione, que acaba de publicar nou disc amb BarnaVOx music.
Diumenge 11 de maig, l’elector aràbic rock de Nour (ex-cheb balowsky) i el so contundent reggae-ska de Kayo Malayo seran els encarregats d’injectar encara més ritmes a l’URBAN VEUS.

La rumba més divertida de Pantanito i el so urbà de La Pegatina seran els concerts que clouran el festival el dilluns 12 de maig a partir de les 20h.

Tots els concerts són gratuïts i se celebraran al recinte de l’IES Montserrat Miró (carrerada, s/n – Montcada i Reixac

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari