La piscina d’estiu obre de forma gratuïta per a la població més vulnerable durant l’onada de calor

Aquesta mesura excepcional afecta els menors de 13 anys, els majors de 65 anys, les dones embarassades i els aturats

La piscina municipal serà gratuïta per a la població vulnerable aquesta setmana
Pilar Abián

Els col·lectius més vulnerables de la ciutat tindran accés gratuït a la piscina d’estiu de Montcada i Reixac (Bonavista, sn) des de demà, dia 26, fins a diumenge, 30 de juny, en horari de 15 a 19h amb motiu de l’onada de calor.

L'Ajuntament i l'Institut Municipal d'Esports i Lleure (IME) han pres la decisió després que s’hagi activat el Pla de Protecció Civil (PROCICAT) per les elevades temperatures previstes per als pròxims dies. Aquesta mesura excepcional s’aplicarà als empadronats al municipi que siguin menors de 13 anys -acompanyats d’un adult-, a les persones a partir de 65 anys, les dones embarassades i als aturats. Per beneficiar-se de l’accés gratuït a la piscina d’estiu, les persones interessades en accedir-hi ho hauran d’acreditar.

D'aquesta forma es posa a l'abast de la ciutadania un espai on poder refrescar-se i protegir-se millor de les altes temperatures. Tot i que durant aquests dies aquests col·lectius podran entrar lliurement, en cas què l'aforament estigui cobert, no es deixarà entrar ningú mentre la instal·lació no es vagi buidant d'usuaris.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari