La piscina exterior de Montcada Aqua no obrirà en tot l’estiu

La instal·lació pateix un problema estructural

Aspecte actual de la piscina exterior, coberta i delimitada amb tanques
Dani Font
Entrada del complex esportiu Montcada Aqua
En la façana de Montcada Aqua es pot llegir aquesta pintada

Els usuaris de Montcada Aqua no podran gaudir de la piscina exterior del complex esportiu en tot l’estiu. Aquesta és la decisió que han pres l’Ajuntament i Geafe, l’empresa concessionària de Montcada Aqua, davant del fet que els intents d’arreglar l’estat de la instal·lació no han reeixit. La piscina, que porta tancada des d’inicis de juny, continua perdent molts metres cúbics d’aigua diàriament, de manera que s’ha decidit tapar i delimitar amb tanques.

El regidor d’Esports, Gerard Garrido (ERC) ha explicat que “sabem que no és una decisió popular però no podem fer una altra cosa fins que se solucioni definitivament el problema estructural que té la instal·lació”. El regidor ha afegit que “no podem continuar amb aquestes importants fuites d’aigua i més amb l’actual situació de calor i sequera”. L’edil ha recordat que com a mesura per compensar les molèsties ocasionades als abonats del complex esportiu, aquests podran continuar accedint de forma gratuïta a la piscina de la Zona Centre.

Entre la resignació i la sorpresa

Els usuaris s’han pres amb certa resignació la notícia un cop l’Ajuntament va fer públic el 27 de juliol que la piscina quedaria tancada tot l’estiu. "Ja m’ho havia imaginat que passaria perquè porten temps parlant de danys estructurals. Si més no tenim l’alternativa de la piscina municipal perquè a l’estiu s’agraeix l’aigua fresqueta" comenta Àngel Elias. Aquesta alternativa no la coneixen alguns dels usuaris que ens hem trobat a les portes del complex.

L’opció de la Zona Centre tampoc satisfà a tothom. Lluis Marc Garcia lamenta que "ja que vinc fins aquí m’agradaria poder anar a les dues piscines, i a més la municipal està molt plena". De parer similar és la Mercè Pérez, que respon amb un gest resignat perquè "m’agradava la de fora pel jacuzzi" i afirma que a la de la Zona Centre no hi anirà ja que no li agrada. La usuària, tot i acceptar la situació, considera que "han trigat molt a buscar una solució".

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari