La plaça plena per donar la benvinguda a les llums de Nadal

L’enl·lumenat nadalenc estarà en funcionament fins a després de Reis

Molts dels assistents a la festa es van fotografiar a l'interior de l'estructura il·luminada
Pilar Abián
Un grup d'infants va fer el compte enrere previ a l'encesa de les llums nadalenques
Una orquestra de swing va amenitzar l'acte
Xocolata calenta i coca per a prop de 650 persones

Al voltant de 800 persones es van aplegar aquest divendres a la plaça de l’Església per participar a l’encesa oficial de les llums de Nadal. La festa, organitzada per la Regidoria de Comerç i Turisme, va tornar ser un èxit de participació. Amenitzada per un grup musical i acompanyada d’una xocolatada popular feta amb la col·laboració de Montcada Solidària i de tallers infantils, va comptar també amb una intèrpret de les intervencions del presentador en llengua de signes.

Espais que s’il·luminen

L’enllumenat incorpora enguany elements nous i s’encendrà cada dia fins al 6 de gener durant la tarda i el vespre, a excepció dels dies 24, 25 i 31 de desembre i 5 de gener, que s’apagaran de matinada. Els carrers on hi ha il·luminació són, a la zona centre: Major, Bogatell, Rocamora, Bonavista, Santiago, Jaume I, avinguda de la Ribera, Clavell i plaça de l’Església. A Can Sant Joan; Bateria, Masia, Reixagó i la plaça Nicaragua. A la Ribera; la plaça de la Ribera; A Font Pudenta-Muntanyeta, avinguda de la riera de Sant Cugat; a Terra Nostra, avinguda Terra Nostra; a Mas Rampinyo-Mas Duran, avinguda Catalunya, passeig Sant Jordi i rotonda de l’avinguda Europa; a Montcada Nova-Pla d’en Coll, rambla dels Països Catalans i Lleida i a Can Cuiàs, el carrer Camèlies. A Bosc d´en Vilaró, a la zona del centre cultural.

La festa va incloure una actuació musical, una xocolatada i tallers infantils

A més, hi ha dues estructures de grans dimensions amb motius nadalencs il·luminades, una a la plaça de l’Església i una altra a la cruïlla entre la Rambla dels Països Catalans amb el Camí de la Font Freda. A les entrades al municipi des de diferents carreteres també s’ha col·locat enllumenat nadalenc: a la Carretera Vella, a l’encreuament del carrer Quarters i l’avinguda de Sant Cugat, i a la rotonda entre la carretera de Ripollet i els carrers Beat Oriol i Bach.

Deixa un comentari