La plantilla de Nissan trasllada la seva protesta a Cantàbria, seu de Renault a Espanya

Els treballadors de la multinacional van prendre part dissabte en la manifestació de Barcelona ‘Per unes vides dignes’

Els treballadors directes i indirectes de Nissan van ser majoria aquest dissabte al carrers de Barcelona
324.cat

Quan es compleixen els 58 dies de vaga indefinida de la plantilla de Nissan, aquest dimarts els sindicats traslladen la protesta contra el tancament de les plantes catalanes a la seu de Renault a Espanya, ubicada a Los Corrales de Buelna (Cantàbria). "Volem donar visibilitat al nostre conflicte a Barcelona i enviar un missatge a l'aliança que mantenen Renault i Nissan a Europa", han indicat els comitès d'empresa.

Dissabte els treballadors es van sumar a la concentració pels carrers de Barcelona organitzada per prop de 100 entitats socials per reclamar un acord "per unes vides dignes", segons el lema de la capçalera. "El nostre conflicte és, també, de tots. Ens juguem perdre el futur del teixit industrial català", ha recordat el comitè d'empresa de les plantes de Montcada i Zona Franca. El sindicats que formen part del comitè d'empresa mantenen la unitat d'acció. "Estem liderant les noves protestes de la classe treballadora del segle XXI i tant els treballadors directes, com tots els indirectes que depenen del futur de Nissan a Barcelona plantegem una estratègia unida", han assenyalat. 

CCOO ha fet un video difós per twitter on recorda en to èpic la mobilització que mantenen els treballadors des de fa prop de 2 mesos. 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari