La Plataforma Antiincineració organitza avui una xerrada a l’Abi

La cita és a les 20h i s’informarà sobre la manifestació convocada per al 31 de gener

La Plataforma Antiincineració ha convocat una xerrada col·loqui avui a les 20h a l’Abi (carrer Colon, 5) per informar el veïnat sobre els motius que porten el col·lectiu a posicionar-se en contra de la crema de llots a Lafarge. La trobada d’avui forma part d’un cicle que va començar dilluns a l’Esplai per a la Dona i que continuarà dijous vinent al CEIP El Viver (20h).

A les reunions s’explica als assistents en què consistirà la manifestació contra la incineració a Montcada que la Plataforma ha convocat per al 31 de gener. El portaveu del col·lectiu, José Luis Conejero, ha dit que “és molt important que els ciutadans de tot el municipi tinguin clar que els efectes de la combustió de llots afecten tota la població i no només el veïnat com viu més a prop de Lafarge, com Can Sant Joan i la Ribera”.

La manifestació sortirà de la Plaça del Bosc de Can Sant Joan a les 19h i anirà cap a Montcada Centre passant per davant de l’edifici de l’Ajuntament i el carrer Major fins a la plaça de l’Església. La marxa coincidirà amb la celebració del primer ple municipal de l’any.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari