La Plataforma Antiincineració participa al II Fòrum de l’Estratègia Catalana Residu Zero

La trobada mediambiental es fa a la Casa del Mar de Barcelona

La Plataforma Antiincineració de Montcada i Reixac participa al II Fòrum de l’Estratègia Catalana Residu Zero (ECRZ) que es fa avui a la Casa del Mar de Barcelona. La jornada aplega representants de tots els sectors de la societat catalana amb la voluntat de desenvolupar processos de canvi per sortir de la crisi partint de noves bases ambientals, més generadores de treball, més estalviadores de materials i energia i que evitin la contaminació i les agressions al territori. L’impuls de mesures polítiques, tècniques i econòmiques que permetin assolir aquests objectius són els objectius del Fòrum ECRZ està format per diverses administracions locals, entitats ciutadanes, empreses i universitats.
Al matí se celebren tres jornades simultànies de debats sectorials, organitzades per les corresponents Xarxes i grups de treball Residu Zero (municipis, universitats i empreses).
A la tarda es fa el plenari, en el qual es planteja el paper de les entitats ciutadanes en l’ECRZ i la diagnosi de la situació dels conflictes de residus a Catalunya, així com l’experiència potent de l’Estratègia Residu Zero a Euskal Herria i a Itàlia.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari