La Plataforma Antiincineració va reunir 150 persones ahir a l’Abi

El col·lectiu celebrarà una pròxima trobada el 24 de gener al CEIP El Viver de Can Sant Joan, a les 20h

Al voltant de 150 veïns van assistir a la reunió informativa que la Plataforma Antiincineració va organitzar ahir la tarda a l’Abi amb l’objectiu d’explicar als veïns del centre els arguments contraris a la possibilitat que Lafarge utilitzi com a combustible llots de depuradora i altres tipus de residus. La xerrada s’inclou dintre d’una campanya informativa que ha engegat el col·lectiu i que portarà aquesta qüestió a tots els barris de Montcada. La d’ahir va ser la xerrada amb més públic de les que ha convocat fins ara la Plataforma a Montcada. La primera va tenir lloc el 20 de desembre al centre cívic la Ribera i la segona a l’Esplai per a la Dona el dilluns passat.

Un dels portaveus de la plataforma antiincineració, Josep Bacardit, ha valorat positivament l’assistència a la reunió d’ahir la tarda perquè “posa en evidència que existeix una preocupació real entre la ciutadania sobre el projecte de Lafarge de cremar llots de depuradora i altres residus”. Els arguments de la plataforma contra la incineració de llots a Lafarge se centren en dos: en que suposa un atac per la salut dels montcadencs, tal com indiquen nombrosos informes científics, i que representa un nou greuge per al municipi que, segons Josep Bacardit, ja paga prou peatges a l’Àrea Metropolitana i a la resta de la comarca en matèria de residus:

La propera reunió informativa de la Plataforma serà el dijous 24 de gener al CEIP El Viver de Can Sant Joan, a les 20h. El col·lectiu també té previst fer més reunions a l’IES Montserrat Miró, al col·legi la Salle, a la Font Pudenta, a Terra Nostra i a Mas Rampinyo. La manifestació contra la crema de llots es manté per al 31 de gener a les 19h des de Can Sant Joan.

Foto: Plataforma Antiincineració

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari