La Plataforma, satisfeta amb el grau d’implicació de les forces polítiques en la jornada d’octubre

El 10 de setembre es farà una segona reunió per acabar de fixar la trobada amb parlamentaris

La sala institucional de la Casa de la Vila va acollir ahir la tarda la reunió de la PTJST amb els partits polítics locals
Laura Grau

“Estem molt satisfets amb el grau compromís de les forces polítiques locals en l’organització de la jornada del proper 8 d’octubre”. Aquesta ha estat la valoració que ha fet Ramon Bueno, portaveu de la Plataforma Tracte Just Soterrament Total (PTJST), després de la reunió celebrada ahir a la Casa de la Vila amb els representants dels grups municipals i partits de la localitat per preparar la trobada de parlamentaris i diputats prevista a Montcada el 8 d’octubre. La convocatòria té com a objectiu aconseguir la implicació dels grups parlamentaris per tal que instin el Ministeri de Foment a incloure una partida destinada a l'inici del soterrament en els pressupostos del 2015.

“Els partits han complert amb el compromís de contactar amb els seus representants i aviat podrem informar sobre quins seran els assistents a la jornada”, ha dit Bueno. Ahir la Plataforma també va presentar a la reunió una proposta de programa de la convocatòria que inclou un recorregut dels diputats i parlamentaris per diferents punts de la ciutat –incidint en les infraestructures d’interès general que suporta- i un acte públic on es faci balanç de la trobada i els assistents signin un escrit de compromís amb el soterrament de la línia de rodalies de Portbou. “Es tracta d’una proposta que hem d’acabar de consensuar amb l’Ajuntament i els partits”, ha indicat el portaveu de la Plataforma. Amb aquest objectiu, el proper 10 de setembre, a les 18h, es farà una segona reunió per acabar de definir la jornada.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari