La Plataforma s’entrevista aquest dilluns amb el director general de Transport i Mobilitat

El col·lectiu traslladarà a Ricard Font la necessitat que el govern català assumeixi la reivindicació com un projecte d’interès nacional

Representants de la Plataforma Tracte Just, Soterrament Total es reuneixen aquest dilluns (18.30h) amb el director general de Transport i Mobilitat de la Generalitat, Ricard Font. El col·lectiu li traslladarà la necessitat que el govern català assumeixi el soterrament de la línia de Rodalies al seu pas per Montcada com un projecte d’interès nacional. La Plataforma també va fer aquesta petició als grups parlamentaris catalans durant la trobada que van mantenir el 25 de juny al Parlament, en què es van comprometre a aprovar una resolució en aquest sentit i a preparar una jornada a la tardor en què es convidaran representants del Congrés, del Parlament i del Ministeri de Foment per donar a conèixer la realitat de la ciutat.

 

D’altra banda, la Plataforma ha instat els partits polítics de Montcada a implicar-se més que mai en la històrica reivindicació local amb l’objectiu d’aconseguir que el govern central inclogui una partida en els pressupostos del 2015 per començar les obres de soterrament. Segons l’acord subscrit el 2007 entre Foment i l’Ajuntament, el projecte s’hauria d’iniciar abans que acabin els treballs de la Línia d’Alta Velocitat, previstos al desembre d’aquest any amb la finalització de la construcció del pou de ventilació al passeig Jaume I.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari