La Plataforma Tracte Just presenta als grups la proposta de fer unes jornades tècnico-polítiques sobre el projecte

El col·lectiu ciutadà també ha expressat la seva satisfacció perquè el Ministeri de Foment hagi acceptat soterrar les vies a Múrcia

La Plataforma Tracte Just ha presentat aquest dimecres als grups municipals en la reunió mensual de la Taula pel Soterrament la proposta de fer unes jornades tècnico-polítiques sobre el projecte la propera tardor. La iniciativa, que ja es va presentar als partits a principi de mes, ha estat ben rebuda pels regidors, i s’acabarà de concretar en una nova reunió el proper 12 de setembre. La previsió és convidar diputats i parlamentaris perquè reafirmin el seu compromís amb el soterrament de l’R2 al seu pas pel municipi. Una altra de les peticions que el col·lectiu ciutadà ha traslladat als representants de les diferents formacions és que, de cara a les properes eleccions locals, la històrica reivindicació sigui present als seus respectius programes i no s’utilitzi des d’una vessant partidista.

 

Satisfacció

D’altra banda, la Plataforma ha celebrat que finalment les vies se soterrin a Múrcia, d’acord amb la demanda veïnal, i ha manifestat la intenció de proposar que es crei una comissió coordinada entre aquesta ciutat i els municipis catalans pendents de l’execució del mateix compromís com són Montcada, Sant Feliude Llobregat i l’Hospitalet. “Els quatre municipis compartim la mateixa vivència; al 2006 ens van dir que les obres es farien, al 2008 es van desdir i ara hem tornat a recuperar el compromís, per tant, si anem plegats podem dissuadir les administracions de plantejar nou incompliment”, ha manifestat Ramón Bueno en nom de la Plataforma. El col·lectiu també ha anunciat que al setembre demanarà una reunió amb el nou secretari general d’Infraestructures de la Generalitat, Isidre Gavín, qui ha arribat al càrrec en substitució de Ricard Font, amb l’objectiu de traslladar-li la reivindicació local.

Deixa un comentari