La Policia Local commemora enguany el seu 75è aniversari

El cos presenta el programa d’activitats previst amb motiu de l’efemèride

El regidor Oriol Serratusell i el cap de la Policia Local, José Manuel Martín, davant del logotipus commemoratiu
Pilar Abián

Enguany fa 75 anys que es va crear el cos policial de Montcada i Reixac, conegut inicialment i fins a la dècada dels 90 com la Guàrdia Urbana. Amb motiu de l’efemèride, al llarg dels propers mesos s’ha previst un programa commemoratiu acompanyat d’un logotipus que s’estamparà a la façana de les instal·lacions policials –al polígon de la Ferreria– i a tots els vehicles del departament.

Avui donem el tret de sortida a la celebració dels 75 anys d’un cos pel qual l’actual govern municipal ha fet una clara aposta de modernització, amb l’ampliació de la plantilla i la dotació de més recursos perquè sigui una policia de proximitat, ha explicat el regidor responsable del departament, Oriol Serratusell (ECP). L’edil i el cap policial, José Manuel Martín, han presentat les accions previstes per a l’aniversari, algunes dels quals ja s’han posat en marxa, com ara l’edició de 1.500 exemplars d’un calendari amb imatges del departament que es pot recollir a l’Ajuntament o a la pròpia Policia Local fins a final d’existències. També es convocarà un concurs fotogràfic, es faran activitats a les escoles i un acte de reconeixement intern per als agents que hagin pres part en serveis significatius. La celebració culminarà amb la jornada de portes obertes prevista a final de setembre o principi d’octubre que inclourà activitats lúdiques i exhibicions amb la participació d’altres cossos de seguretat.


La celebració culminarà amb la jornada de portes obertes prevista a la tardor que inclourà activitats lúdiques i exhibicions amb la participació d’altres cossos de seguretat


Per a nosaltres es tracta d’una commemoració molt especial perquè no hi ha tantes policies locals que tinguin una trajectòria tan llarga”, ha explicat Martín, responsable del cos des de fa dos anys, tot afegint: “Per a mi és un orgull estar al front del departament ara que estem en procés de reorganització i modernització; a més, compto amb un gran equip de professionals. Actualment la Policia Local disposa de 61 membres dels quals 48 són agents i 10, caporals. L’equip directiu el formen el cap i dos sergents.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari