La Policia Local i els Amics dels Clàssics restauraran un vehicle per promocionar el cos policial

El Seat Panda, que està restaurant exteriorment, encara no pot funcionar perquè li falta tota la mecànica

L’Ajuntament, per mitjà de la Policia Local, i els Amics dels Clàssics de Montcada i Reixac (ACMiR) han signat aquest dimarts un conveni de col·laboració per recuperar una rèplica d’un vehicle que el cos policial va tenir als anys 80. L’entitat restaurarà i s’encarregarà del manteniment d’un Seat Panda, similar al que utilitzava la Policia Local fa 40 anys, que formarà part de les peces del seu museu i que es farà servir a diferents activitats de la ciutat per promocionar la imatge del cos policial. L’acte de signatura del conveni s'ha fet a les dependències policials i han assistit l’alcaldessa, Laura Campos, el regidor de Policia Local, Oriol Serratusell (ambdós d'ECP), acompanyats del president de l’ACMiR, Francisco Martínez, i socis de l’entitat.

Actualment, el vehicle només està restaurat exteriorment, però no pot funcionar perquè li falta tota la mecànica. La Policia Local i voluntaris de l’ADF van realitzar els treballs de xapisteria i pintura i es va presentar l’any passat a la inauguració de les noves instal·lacions de la Prefectura, al polígon La Ferreria. Ara, el club local de clàssics s’encarregarà de posar el motor i tots els elements necessaris per tal que pugui circular. Quan estigui finalitzat, l’entitat també podrà exhibir el cotxe a fires i concentracions de vehicles clàssics.

El Seat Panda de la Policia Local estarà present a la VII Fira d’automòbil i trobada de vehicles clàssics de Montcada i Reixac que la regidoria de Promoció Econòmica i els Amics dels Clàssics organitzaran el 27 d'octubre davant del pavelló municipal Miquel Poblet (camí de la Font Freda, 3) i als terrenys de les antigues pistes d’atletisme, al barri de Pla d’en Coll. La previsió municipal és que per la fira passin més de 3.000 persones i participin 400 vehicles clàssics i 40 estands.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari