La Policia Local engega l’operació Neula

El disposiu especial té com a objectiu reforçar la segurat i prevenir furts, robatoris i fraus durant les festes de Nadal

Dos agents patrullen pel carrer Major el primer dia de l'operació Neula, que s'allargarà fins al 6 de gener
Fotos: Laura Grau
Els agents interactuen amb els comerciants per donar consells de seguretat i recollir inquietuds

La Policia Local de Montcada i Reixac ha posat en marxa l’Operació Neula, un dispositiu especial per reforçar la seguretat i prevenir furts, robatoris o fraus durant les festes de Nadal i que s’allargarà fins després de Reis. La campanya contempla l’augment d’efectius i de les vigilàncies en zones de major afluència de persones, com ara eixos comercials i actes festius.

Els agents de proximitat mantindran contacte directe amb el teixit comercial amb l’objectiu de donar consells de seguretat específics i recollir les inquietuds dels comerciants. També hi haurà inspeccions administratives sobre els articles nadalencs, com ara joguines, per garantir que el material que està a la venda hagi passat els controls de seguretat i els estàndards de qualitat nacional i europeu. També hi haurà un augment de controls d’alcohol i drogues en la conducció, per garantir una mobilitat segura durant les festes.

La Policia Local demana a la ciutadania que també tingui un paper actiu per garantir la seguretat durant el Nadal. Evitar grans aglomeracions en la mesura del possible, vigilar les pertinences personals i no deixar a la vista objectes a l’interior dels vehicles són algunes de les recomanacions. En cas de dubte o sospita i si algú és testimoni d’un fet delictiu, cal contactar amb la Policia Local (935 752 177). 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari