La presidenta d’Adif rebrà una delegació local a Madrid per reafirmar el seu compromís amb el projecte

Isabel Pardo ha respost la sol·licitud de reunió feta al setembre pel consistori montcadenc

Des de la seva creació, l'any 2006, la Plataforma ha organitzat desenes d'actes reivindicatius pel soterrament de l'R2
Una de les manifestacions fetes a Montcada per reclamar el soterrament de les vies
Una de les manifestacions prosoterrament fetes a Montcada
Un grup de veïns manifestant-se a favor del soterrament

La presidenta d’Adif, Isabel Pardo, ha anunciat que el dimecres 23 d’octubre es reunirà amb membres de l’Ajuntament per refermar el compromís de l'administrador ferroviari amb el soterrament de l'R2 al seu pas pel municipi. Pardo respon així la petició que l’alcaldessa, Laura Campos (ECP), va fer aquest mes de setembre, quan va enviar una carta sol·licitant una reunió urgent amb Adif i amb el Ministeri de Foment per tal de garantir que el projecte no es vegi  afectat per un nou retard a causa de la convocatòria de les noves eleccions generals i l'ajornament de l'aprovació dels pressupostos estatals. Si bé Pardo ha donat data per a la trobada, que es farà a Madrid, encara resta pendent de confirmació per a la reunió sol·licitada amb el ministre de Foment en funcions, José Luis Ábalos.

El consistori també adreçarà una carta a totes les forces polítiques catalanes que es presentaran als comicis generals, per tal d’assegurar-se que les formacions incorporin el soterrament de l'R2 als seus programes electorals. "La voluntat del consistori és que tots els grups de la Comissió de Foment incloguin al seu programa electoral el seu compromís amb el projecte", ha dit l'edil tot recordant que les formacions ja van signar un escrit semblant quan es van fer les eleccions generals del 28 d’abril.

D'altra banda, l’Ajuntament ha anunciat que el 24 de novembre celebrarà una jornada reivindicativa sobre la històrica demanda del soterrament de les vies.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari