La presidenta de l’Àrea Social, cessada de les seves atribucions a l’equip de govern municipal

La decisió, que es farà efectiva a partir d’aquest dimarts, arriba després de conèixer la seva expulsió de l’agrupació d’electors de Círculo Montcada

Ana Ballesta, en un imatge d'arxiu, en el seu despatx a l'Ajuntament
Arxiu/Montcada Comunicació
Ana Ballesta parlarà sobre el seu cessament dilluns vinent

L'Ajuntament ha fet públic aquest dilluns el cessament d'Ana Ballesta de les seves atribucions al consistori com a membre de l'equip de govern municipal després de rebre la comunicació que Círculo Montcada l'havia expulsat de la seva agrupació d'electors. L'alcaldessa de Montcada i Reixac, Laura Campos (ICV-EUiA-E), ha pres aquesta decisió en base al pacte de govern assolit entre ICV-EUiA-E, ERC i Círculo Montcada al juny de l'any passat, que preveu que els regidors i regidores que formin part de l'executiu municipal han de ser membres d'alguna de les tres formacions.

La regidora va rebre el passat divendres la notificació oficial del seu cessament, que serà efectiu a partir d'aquest dimarts. Ballesta va ser escollida regidora a les eleccions municipals del 2015 com a membre de Círculo Montcada, ostentava la 2a tinença d'Alcaldia, era la presidenta l'Àrea Social i regidora delegada de Promoció Econòmica i Ocupació.

Amb motiu d'aquest cessament, Mar Sempere, de Círculo Montcada i actual responsable de Salut Pública, Serveis Socials i Polítiques d'Inclusió, serà la nova presidenta de l'Àrea Social i també s'incorporarà a la Junta de Govern Local com a cinquena tinent d'Alcaldia. El titular de Promoció Econòmica i Ocupació serà Óscar Gil, actual president de l'Àrea Econòmica, d'ICV-EUiA-E, mentre que el regidor de Círculo Montcada Sergi Martín, titular de Transparència i Bon Govern i Medi Ambient i Control d'Activitats, serà ara el segon tinent d'Alcaldia.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari