La proposta de retirada de l’ARE de Mas Duran, un dels punts inclosos a l’ordre del dia

El Ple també haurà de votar una moció presentada pel PP demanant a l’Ajuntament que no cedeixi espais ni personal per al referèndum de l’1 d’octubre

La proposta del govern municipal per retirar l’Àrea Residencial Estratègica (ARE) de Mas Duran i el projecte per fer una vorera a la N-150 entre Can Sant Joan i el polígon Coll de Montcada, en direcció a Terra Nostra, amb fons de la Diputació són dos dels punts que aquest dijous es debatran en la sessió plenària del mes de juny. L’ordre del dia també inclou l’aprovació de la nova ordenança que regularà la zona taronja d’estacionament rotatiu gratuït i una moció presentada pel PP en contra que l’Ajuntament cedeixi espais i personal municipal per a la celebració del referèndum de l’1 d’octubre que qualifica d'"il·legal".

 

Emissió online

El Ple es farà a les 19.30h a la Casa de la Vila i sera retransmès en directe per Montcada Ràdio. Per problemes tècnics dertivats del canvi de màstil de l’antena de l’emissora, l’escolta no es podrà fer per FM sinó que haurà de ser online a través del web montcadaradio.com.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari