La remodelació del carrer Bifurcació pemetrà guanyar 37 places d’aparcament

L’actuació, amb un import d’1 milió d’euros, es finançarà amb fons municipals i una subvenció de la Diputació de Barcelona

Representants d'entitats de Can Sant Joan escolten les explicacions sobre el projecte de remodelació del carrer Bifurcació
Jesús Abad

Representants de les principals entitats de Can Sant Joan van expressar la seva satisfacció en conèixer el projecte de remodelació del carrer Bifurcació que ahir la tarda els hi van presentar l’alcaldessa de Montcada i Reixac, Maria Elena Pérez (PSC) , el regidor d’Urbanisme, Juan Parra (PSC), i tècnics municipals al Kursaal. El projecte, que se sotmetrà a aprovació al plenari d’aquest dijous, preveu una reforma integral del carrer, amb la creació de 37 aparcaments més –que suposarà fins a un total de 87 places–, l’ampliació de les voreres, la renovació de l’asfaltat i l’enllumenat i el soterrament de les línies elèctriques. També es durà a terme la reordenació del trànsit en el tram més proper al camp de futbol municipal , on conflueixen els carrers Mina i Font, i l’habilitació d’un espai per a l’estacionament d’autobusos. L’actuació, amb un import d’1 milió d’euros, es finançarà amb fons municipals i una subvenció de la Diputació de Barcelona, procedent del programa Xarxa de Governs Locals 2012-2015.  L’obra està prevista que s’iniciï el proper mes d’octubre i finalitzi deu mesos després.

Els veïns que van assistir a la presentació del projecte coincidien en que falten places d’aparcament al barri i no hi ha prou consciència dels espais on no es pot deixar els vehicles. En relació al nou projecte, tots estaven d’acord en què suposarà una “millora molt important per al barri”, segons Mireia Álvarez, representant del Club Escola Bàsquet Can Sant Joan. Per la seva banda, un representant de l’Associació de Veïns de Can Sant Joan va recordar que la seva entitat “mantindrà un plànol del projecte exposat perquè els veïns coneguin amb detall en què consisteix la remodelació”.

Parra va explicar que “el carrer Bifurcació és un vial molt utilitzat per la població del municipi i necessita una intervenció global”. Els vianants guanyaran espai ja que s’amplien les voreres i s’incorporarà arbrat amb l’objectiu de “donar una sensació més agradable i de major prioritat per a les persones”, va afegir. L’alcaldessa, María Elena Pérez, va afegir que “l’actuació suposarà una millora substancial que beneficiarà tant als vianants com als conductors”.

 

 

 

 

 

 

 

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari