La Sala Institucional de la Casa de la Vila modernitza la seva part tècnica

La digitalització s’estrenarà el 22 de març amb la retransmissió en directe de l’acte sobre inversions

Imatge de la Sala Institucional de la Casa de la Vila
Premsa Ajuntament

La Sala Institucional de la Casa de la Vila ha estat objecte d’un procés de modernització amb la instal·lació de la tecnologia necessària per poder millorar les condicions dels actes que s’hi celebren i, al mateix temps, poder fer una retransmissió i realització audiovisual de qualitat, ja sigui en directe, per streaming o enregistrada.

En aquesta sala s’ha instal·lat una megafonia totalment nova amb dos equips independents, un disposa de dos altaveus i permet connectar un micròfon i l’altre està format per quatre altaveus amb la possibilitat de connectar fins a vuit micròfons (sis de taula, un de diadema i un altre sense fil). A més, s’han substituït totes les llums de la sala per leds i s’han afegit tres focus grans per millorar la il·luminació dels participants als actes. A partir d’ara, la sala també compta amb dues pantalles de televisió per veure el material audiovisual de suport que s’utilitzi durant un acte, trucades de vídeo de participants que no ho facin de manera presencial o la realització en directe gràcies a les tres càmeres robotitzades que es faran servir per gravar o emetre en viu qualsevol acte.

En paral·lel a aquestes incorporacions tecnològiques, també s’ha equipat una sala de control formada per tres taules de so, llum i realització, així com tres monitors per a l’escolta i per seguir la senyal de les càmeres i del programa. La digitalització de la Sala Institucional s’estrenarà el proper 22 de març amb la retransmissió en directe de l’acte sobre inversions que començarà a les 18.30h.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari